Interested in Qendra Artistike Robert Radoja? On this page, we have collected links for you, where you will receive the most necessary information about Qendra Artistike Robert Radoja.


Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja" - Home Facebook

  https://www.facebook.com/Qendra-Kulturore-ArtistikeRobert-Radoja-507711582735527/?__xts__%5B0%5D=68.ARBdiKIXE75SBKo-BT4UfAg1mn9qVaWkO064s_xxi6HAAWGHMR-jCgXtPAb8nsZQWdrRoGeaHozEmBQNqWbffXwN_IDjolg-lOyNFu28Wi4Xfe9sfxCzXYgJdG9Q7Wi9OUyWkEKhb7UGh-o8n0mAVHYz5nFCWQwDgtc8qSYu4cLFETzBwG9xpmfNHezShqZepbmAEDkxs8XoSGJjF21NttQq47v9ByMyrl2TSL2p_LnKe8idOIHUt8D_6J-h6cVqIbjdaajBW4OVpcSWufzjmc9g-VC0aj8eV_f4l7vnTLtDRQcVDQ4X0pc9UvR0y7Z9K1c0J4Tns8nfP2cvSVga62OvH-gU
  Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja". 96 likes · 2 talking about this. Artist96 likes

Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja" - Posts Facebook

  https://www.facebook.com/Qendra-Kulturore-ArtistikeRobert-Radoja-507711582735527/posts
  Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja". 94 likes. Artist

Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja" - Photos Facebook

  https://www.facebook.com/Qendra-Kulturore-ArtistikeRobert-Radoja-507711582735527/photos/
  Qendra Kulturore Artistike"Robert Radoja". 94 likes. Artist

Robert Radoja (1938) Aktoret Shqiptare

  https://aktoretshqiptare.info/2018/04/15/robert-radoja-1938/
  Robert Radoja kompozitor shqiptar. Ka lindur në 15 prill 1938 në Bolonja (Itali). Në vitin 1951 fillon studimet në Liceun Artistik në Tiranë për piano. I mbaron ato në vitin 1959. Në vitin 1962 fillon studimet e larta në Konservator ku edhe diplomohet për Piano në vitin 1966.

'Një jetë mes tingujve, pasuria që desha'! Robert Radoja ...

  https://shqiptarja.com/lajm/nje-jete-mes-tingujve-pasuria-qe-desha-robert-radoja-si-punova-me-talentet-femije-sot-inva-mula-ermonela-jaho-ema-qazimi
  Feb 14, 2020 · Robert Radoja, i lindur më 15 prill të vitit 1938 në Bolonja të Italisë, fëmijërinë e kaloi në një fermë në rrethinat e Shkodrës, pronë e të atit.Babai i tij kishte shumë miq, ndër ta edhe personalitete të shquara të kulturës, që shkonin për takime miqësore në fshat, mes të cilëve edhe Preng Jakova, që në atë kohë kishte krijuar korin kishtar.

Akademi artistike ''Robert Radoja'' - Kreu Facebook

  https://sq-al.facebook.com/pages/Akademi-artistike-Robert-Radoja/201099270070692
  Akademi artistike ''Robert Radoja'', Tiranë, Shqipëri. 482 pëlqime · 2 duke folur në lidhje me këtë. Akademia Artistike Robert Radoja ofron me te mirin edukim arti per femijet tuaj. Gjendemi TIRANE...

Kercim Klasik Akademia Artistike ''Robert Radoja'' - YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=rb_0tZIoZZw
  2 Prill 2012,Akademia Artistike 'Robert Radoja' organizoi shfaqjen me nxenesit e saj nga qytetet e Tiranes dhe Vlores.

Robert Radoja, muzikanti dhe organizatori - Gazeta Vatra

  https://gazetavatra.com/robert-radoja-muzikanti-dhe-organizatori/
  Robert Radoja ka lindur në 15 Prill 1938 në Bolonja (Itali). Edukimin e parë artistik e mori në qytetin e Shkodrës përmes kurseve të ndjekura pranë shtëpisë së pionierit, ku dhe kontaktoi me figura të shquara muzikore të këtij qyteti si Prenkë Jakova, Tish Daija etj. Nga viti 1951 studion në …

Akademi artistike ''Robert Radoja''

  https://sq-al.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1713824502131487&id=201099270070692
  art dhe vetem art kush meret me art e quan veten artist i till behesh vetem ne akademin artistike "robert radoja ju ftojme femije te dashur te...

Qendra Artit Dea Facebook

  https://sq-al.facebook.com/qendraartitdea
  Qendra e artit dhe kulturës Dea, është ngritur prej disa vitesh në qytezën e Ksamilit, me financimin e familjes Dizdari dhe administruar po prej çiftit, pianistes Adriana dhe kompozitorit të njohur të dorëhequr nga politika e të rikthyer në jetën kulturore e artistike, Limos Dizdari.

We hope you have found all the information you need about Qendra Artistike Robert Radoja through the links above.


Previous -------- Next

Related Pages